Asbestinventarisatie, Inspecties & Analyses, Bodemadvies
Home » Over FIND
Home » Over FIND

Over FIND

FIND Bedrijven is een advies-, onderzoek-, inspectieorganisatie die oplossingen levert op de gebieden milieu en gebouwen. FIND Bedrijven zorgt met zijn asbestinventarisatie enerzijds en de inspecties en analyses anderzijds voor advies, analyses, implementatie en onderhoud van projecten voor particulieren, bedrijven en overheden.

FIND Asbestinventarisatie is in 2006 opgericht als Milieukundig Asbestinventarisatie- & Adviesbureau, hetzelfde jaar is ook FIND Inspecties & Analyses opgericht. Twee dynamische bedrijven welke zich concentreren op asbestonderzoek en bouwfysische inspecties.

FIND Asbestinventarisatie is gecertificeerd conform SC-540 en FIND Inspecties & Analyses is geaccrediteerd conform NEN / ISO 17020 en NEN / ISO 17025. We onderzoeken, adviseren en rapporteren volgens de laatste normen.

“We staan dichtbij onze klanten, denkend als en samenwerkend met onze klanten.”

De FIND Bedrijven onderscheiden zich door een serviceapparaat / klankbord te zijn en bieden een efficiënte aanpak van elk asbestprobleem. FIND Bedrijven biedt een compleet dienstenpakket aan en door diverse soorten onderzoek te combineren, kunnen we opdrachtgevers snel, effectief van dienst zijn. De flexibele organisatie verricht haar werkzaamheden vanuit de locatie Heerenveen, waar het hoofdkantoor is gevestigd.

Meer informatie?

Wij geven u graag advies.
Neem contact op
menuarrow-right