Asbestinventarisatie, Inspecties & Analyses, Bodemadvies
Home » Referenties » Bouwkundig onderzoek COOP Eenrum
Home » Referenties » Bouwkundig onderzoek COOP Eenrum

Bouwkundig onderzoek COOP Eenrum

november 6, 2019

Coop is een Nederlandse supermarktketen, onderdeel van Coop Supermarkten. Coop is aangesloten bij de inkoopvereniging Superunie. Coop is in 1891 begonnen als coöperatie in Zaandam. Het bedrijf is in 2002 samen met Codis (van onder andere de formules E-markt en Volumemarkt) samengegaan in CoopCodis.

De supermarkten werden bijna allemaal Coop. Er zijn drie formules: buurt- en dorpssupermarkten met de naam CoopCompact (in handen van zelfstandige ondernemers), supermarkten met de naam Coop en de grotere prijsagressieve formule Supercoop. Oorspronkelijk was er nog een formule: Coop FullService voor franchisenemers, maar die is weer teruggebracht tot Coop. In 2008 zocht een deel van de Edah franchisewinkels van het ondergegane concern Laurus aansluiting bij Coop.
In 2010 en 2012 kwamen 54 C1000-winkels bij de onderneming. Op 5 maart 2018 werd bekend dat Coop samen met Jumbo 131 Emté-supermarkten overneemt. Daarvan gaat ongeveer een derde van dit aantal bij Coop terechtkomen.

Alle winkels van Coop Supermarkten verkopen producten met het label G’woon (voorheen Markant), het huismerk van Superunie. Verder worden de standaard A-merken aangeboden. Ook zijn er rekken in de winkels waar zelfstandige ondernemers hun producten kunnen aanbieden.

Find Asbestinventarisatie heeft momenteel de tweede opdracht gekregen om de supermarkt te Eenrum bouwkundig te onderzoeken.

Onderzoek Westerplantage en Torenstraat te Leeuwarden
februari 13, 2020
Find voert een asbestonderzoek uit bij een rij van bedrijfsgebouwen op de Westerplantage en Torenstraat te Leeuwarden.
Lees verder
Nieuwbouw Johannes Vermeerstraat en Paulus Potterstraat 3 – 1/6 te Groningen
februari 13, 2020
Find doet onderzoek naar asbesthoudende materialen in de woningen aan de Johannes Vermeerstraat en Paulus Potterstraat te Groningen.
Lees verder
Asbestonderzoek installaties van de utilities assets BAT Theodorus Niemeyer
januari 14, 2020
FIND realiseert een inkadering omtrent de bouwkundige installaties voor BAT Theodorus Niemeyer.
Lees verder
menu